United-stjerne afviser tyverianklager

United-stjerne afviser tyverianklager

1239
0
DEL

Wayne Rooney er blevet anklaget for tyveri. De rygter, har han nu selv manet til jorden.

Søndag morgen publicerede det engelske medie ‘Mirror’ en artikel, med eksklusivt filmmateriale, der viste en Wayne Rooney, som angiveligt stjal fodboldgoder fra en Nike-box, i engelsk Wembley Stadium-regi.

De rygter var først en talsmand for den engelske fodboldspiller, ifølge ‘Mirror’ afvisende omkring:

– Der er ingen form for sandhed, i de rygter, Sunday Mirror har pålagt os. De er falske og er kun udgivet for at sætte Wayne Rooney i dårligt lys, forklarer en af Wayne Rooneys talsmand, ifølge ‘Mirror’, om episoden, og tilføjer:

– Wayne Rooney tog overhovedet ingenting fra Nike Box’en.

En af Nikes talsmænd afviste også anklagerne, ifølge ‘Mirror’.

– Historien er falsk. Vi kan bekræfte, at intet er blevet taget fra ‘box’en’.

Historien er blevet bragt til live af den engelske avis, på trods af, at filmmaterialet, der er vist, er helt tilbage fra maj 2014.

Wayne Rooney ignorerer det dog ikke af den grund, og har således været ude og afvise anklagerne, på sin officielle Facebook-side.

– Anklagerne publiceret af ‘Sunday Mirror’, som blev præsenteret for både min egen bestyrelse, Nike og FA (den engelske fodboldassociation, red.), er afvist af alle parter, er falsk og ikke andet end skrald. Sagen er nu med mine advokater, så jeg kan ikke udtale mig yderligere, på nuværende tidspunkt, forklarer Wayne Rooney, på sin Facebook-side.

Wayne Rooney er i øjeblikket ude med en knæskade, og forventes tilbage på banen den 18. april, og kan altså måske komme i spil, når Old Trafford-klubben, den 20. april, er værter for en kamp mod Crystal Palace.

INGEN KOMMENTARER