Van Gaal: Zlatan for gammel til Manchester United

Van Gaal: Zlatan for gammel til Manchester United

1165
0
DEL

Zlatan Ibrahimovic rygtes til diverse storklubber Europa rundt, hvor han især har været rygtet til Premier League. Manchester United har dog ingen interesse i at hente svenskeren, siger Louis van Gaal. 

Zlatan Ibrahimovic er 34 år gammel, og derfor skulle man tro, at han var i sin karrieres efterår. Men ifølge ham og selv og hans præstationer er alder blot et tal, og han har imponeret alt og alle endnu engang i denne sæson.

Hans kontrakt med PSG udløber til sommer, og derfor skal han finde sig en ny arbejdsgiver, og her florerer rygterne på højtryk rundt.

Manchester United er dog ikke interesseret i den store svensker.

– Vi bliver nødt til at forbedre vores trup, for da jeg tog over, var der seks eller syv spillere, der var omkring 33 år gamle, siger van Gaal ifølge tribalfootball.com og fortsætter:

– Nu har vi et meget yngre hold, men vi har stadig brug for flere yngre spillere. Jeg kan godt lide vores egen ungdom, og jeg synes, vi har gode spillere derfra.

– Zlatan er 34 år gammel, og jeg har lige forklaret min holdning til alder. Han kommer ikke til at spille for os, fastslår hollænderen.

 

INGEN KOMMENTARER