Vardy om sejr: Et stort skridt mod mesterskabet

Vardy om sejr: Et stort skridt mod mesterskabet

1125
0
DEL

Den dobbelte Leicester-målscorer, Jamie Vardy, var en glad mand, efter sejren over Sunderland søndag formiddag.

Jamie Vardy var igen Leicesters helt, idet han scorede begge mål i 2-0-sejren over Sunderland, da de blå fra Leicester gæstede the Stadium of Light.

Målene var henholdsvis nummer 20 og 21 for ham i sæsonen, og det første mål resulterede også i en rekord, for den 29-årige englænder. Han er nemlig den første spiller til at score 20 mål i en enkelt sæson for Leicester i hele 30 år.

Det er naturligvis til stor glæde for Jamie Vardy, der udtrykte stor glæde over den støtte han – og Leicester – fik i løbet af kampen.

“Vores fans har været intet mindre end brilliante, og det er virkelig godt at se Sunderland-fans klappe for os,” forklarer Jamie Vardy til Sky Sports, kort efter kampen, men tilføjer, at kampen ikke var en nem en af slagsen:

“Det var en fantastisk kamp, men den var en hård kamp, hvilket vi vidste den ville blive. Den her sejr er et stort skridt mod mesterskabet,” fortæller Vardy.

Der er nu kun fem kampe tilbage af den engelske Premier League, og formår Leicester City at vinde de kommende tre ud af de endelige fem, så kan de løfte det engelske ligatrofæ. De kommende fem modstandere for Leicesters vedkommende er West Ham, Swansea, Manchester United, Everton, og Chelsea i den sidste kamp for sæsonen.

INGEN KOMMENTARER