Delaney før landsholdslodtrækning: Dem vil jeg helst møde

Delaney før landsholdslodtrækning: Dem vil jeg helst møde

1116
0
DEL

Thomas Delaney krydser fingre for, at det er Ungarn, der bliver trukket op ad bowlen, når UEFA skal finde Danmarks play-off-modstander. Til gengæld ønsker F.C. Købehavn-kaptajnen ikke at skulle møde Ukraine.

Landsholdet skal i november måned ud i to hæsblæsende play-off-kampe, som afgør, hvem der skal have de sidste billetter til EM-slutrunden i Frankrig.

Landsholdsreserven Thomas Delaney har funderet over, hvem han ønsker, at Danmark trækker i play-off-runden, og han har en klar favorit, men også en skrækmodstander.

–  Umiddelbart vil jeg pege på Ungarn som min ønskemodstander, da ungarerne har de færreste profiler. Om de så spiller godt sammen som hold, ved jeg ikke, da jeg ikke kender det store til dem, siger Thomas Delaney til BT.

– Jeg vil mindst foretrække at komme op imod Ukraine. Jeg så holdet spille godt angrebsspil mod Spanien, så det ville blive en svær kamp. Samtidig kender jeg fra FCK, hvor stor en udfordring det er at skulle rejse så langt for at spille, fortsætter midtbanespilleren.

Lodtrækningen kan følges søndag, og foruden Ungarn og Ukraine kan Danmark, som er useedet, også trække Bosnien og Sverige.

INGEN KOMMENTARER