FIFA-præsidentkandidat: Vi bør afholde valg som planlagt

FIFA-præsidentkandidat: Vi bør afholde valg som planlagt

1068
0
DEL

Præsidentkandidaten i FIFA, Ali bin Al Hussein, påstår, at en forsinkelse af præsidentvalget vil skade verdensorganisationen yderligere. 

FIFA-topfolks påståede indblanding i korruptionssager har sat dybe spor i organisationen, som virker til at være i større krise end nogensinde før.

Præsidentkandidaten Ali bin Al Hussein mener dog ikke, at det bør forhindre det planlagte præsidentvalg, det det – ifølge ham – blot vil have endnu større skadelig virkning end i forvejen.

– De seneste begivenheder i FIFA har vist os, at ingen er hævet over loven. Den etiske komité skal nu have lov til at gøre deres arbejde på en ordentlig måde, siger Ali bin Al Hussein ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Midt i FIFA’s krise har organisationen brug for at komme væk fra en midlertidig ledelse og vælge en præsident, der er sit ansvar bevidst.

– En forsinkelse af det planlagte valg vil kun udskyde de nødvendige forandringer ville skabe yderligere ustabilitet. Det ville fortælle verden, at erfaringerne ikke er gjort, og at de samme mennesker, der har lavet aftaler under bordet, kan fortsætte, siger Ali bin Al Hussein, inden han afslutningsvis tilføjer:

– Medlemmer af FIFAs eksekutivkomité skal huske, at fodboldforbund, spillere, trænere og fans verden over ser med.

Oprindeligt er præsidentvalget planlagt til at skulle afvikles d. 26. februar 2016.

INGEN KOMMENTARER