Gerrards nye bog afslører Rodgers’ inspirerende teamtalk i mindeværdig mesterskabskamp

Gerrards nye bog afslører Rodgers’ inspirerende teamtalk i mindeværdig mesterskabskamp

1181
0
DEL

Steven Gerrards nye bog ‘My Story: Steven Gerrard’ løfter sløret for, hvad der blev sagt bag de lukkede døre i Liverpools omklædningsrum på Anfield i pausen af den berømte mesterskabskamp mod Chelsea, hvor Liverpool-legenden gled og så mesterskabet glippe for øjnene af ham. 

Liverpool var snublende nær klubbens første mesterskab i 24 år dengang tilbage i april 2014, men i den afgørende kamp mod et reservespækket Chelsea-mandskab gled et af Liverpools største ikoner, Steven Gerrard, bogstavelig talt på målstregen og så mesterskabet gå til Manchester City.

Et lavpunkt i en ellers fantastisk sæson for Gerrard og Liverpool i 2013/14-udgaven af Premier League. En begivenhed som denne bliver naturligvis også beskrevet i klubkoryfæets nye bog ‘My Story: Steven Gerrard’, og i et af kapitlerne i denne bog beskrives det meget præcist og følelsesladet, hvad den nu forhenværende Liverpool-manager Brendan Rodgers sagde for at motivere holdet i pausen, hvor de var nede med 0-1, efter Steven Gerrard netop var gledet som sidste mand og givet bolden til Demba Ba, der resolut sagde bolden i netmaskerne.

– Jeg havde forgæves forsøgt i hele første halvleg at få noget til at ske. Ligeså med Luis (Suarez, red.). Chelsea blev ved med at frustrere os, og så gled jeg. Omklædningsrummet blev tiet ihjel.

“Se!”, sagde Brendan, mens han pegede på mig. “Hvis nogen fortjener at blive reddet, så er det ham. Jeres kaptajn har brug for, at I alle betaler ham tilbage. Antallet af gange, hvor han har trukket klubben ud af rod og vendt umulige situationer, er legendarisk. Nu er det tid til, at I betaler ham tilbage. I har 45 minutter til at gøre det.” Brendan kiggede på mig. “Glem det, Stevie. Det kan ske. Lad os gå ud og vinde denne kamp. Vi kan gøre det!”, lød det inspirerende citat i bogen.

Resten af den – for Liverpool-fans – ubærlige historie kender I. Chelsea vandt 0-2.

 

INGEN KOMMENTARER