Italien snuppede EM-trofæet for næsen af England

Italien snuppede EM-trofæet for næsen af England

508
0
DEL
Foto: shutterstock.com

England og Italien var de to nationer, som tørnede sammen i dette års udgave af EM-slutrunden, og Italien endte med at vinde efter en intens straffesparkskonkurrence. 

Der var lagt op til et højspændt og tæt opgør, da England og Italien bragede sammen i EM-finalen, som endte med en italiensk sejr.

Det var stik mod de forventinger, som mange engelske fans havde til opgøret, hvor de blev slemt skuffede efter en flad indsats fra det stjernespækkede landshold.

Englænderne lagde ellers godt fra lang med en hurtig Luke Shaw-scoring, som dog ikke holdt til længere end omtrent midt i 2. halvleg.

Her udlignede Italien-stopperen Leonardo Bonucci efter lidt kludder i feltet, og den stilling ændrede sig ikke efter hverken den ordinære eller den forlængede spilletid.

Herefter gik holdene ind i en straffesparkskonkurrence for at få afgjort løjerne, og her endte Italien med at vinde 3-2, idet England brændte hele tre spark.

Således var det Manchester United-stjernerne Marcus Rashford og Jadon Sancho samt Arsenal-kometen Bukayo Saka, der missede på Gianluigi Donnarumma.

Foto: Shutterstock.

INGEN KOMMENTARER