Medie: United pønser på stor Håland-byttehandel

Medie: United pønser på stor Håland-byttehandel

485
0
DEL

Premier League-storklubben Manchester United lurer efter sigende på at hente Borussia Dortmund-kometen Erling Håland i en byttehandel, som sender Anthony Martial den anden vej. 

Dortmund-angriberen Erling Håland har haft en fremragende sæson i den tyske storklub, hvor han har scoret mål på samlebånd, og det er på ingen måde gået ubemærket hen.

Den norske landsholdsspiller har således tiltrukket sig interesse fra storklubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Bayern München og Manchester United.

Og skal man tro mediet Mundo Deportivo, lurer sidstnævnte på at hente Håland i en stor byttehandel, hvor franske Anthony Martial ryger til Bundesliga-klubben.

Mediet melder, at United pønser på den opsigtsvækkende byttehandel, som går fint i spænd med de rygter, der har været om Martials mulige United-exit denne sommer.

Dog ville United også blive nødt til at lægge en stor transfersum, for ifølge de fleste meldinger kræver Dortmund op mod svimlende ca. 1,3 milliarder kroner for Håland, hvis ikke mere.

Nordmanden har en kontrakt med Dortmund, der løber frem til sommeren 2024.

Foto: Shutterstock.

INGEN KOMMENTARER