Shearer til Pep: Klar til at overtage et Europa League-hold?

Shearer til Pep: Klar til at overtage et Europa League-hold?

919
0
DEL

Pep Guardiola har i sin tid som træner altid haft sit hold i Champions League. Den statistik kan fra næste sæson være spoleret, hvis Manchester City ikke formår at kvalificere sig. 

Manchester City så i starten af sæsonen ud til at være det aller bedste bud på en vinder af Premier League i år, men som tiden er skredet frem, har vi fået bevist, at man ikke har kunnet regne med noget som helst i dette års udgave af ligaen.

Manchester Citys dårlige form har ligefrem gjort, at der nu er tvivler om, hvorvidt de overhovedet kan få pladser til næste års Champions League.

Newcastle-legenden Alan Shearer er i hvert fald ikke i tvivl om, at næste års Champions League bliver uden Pep Guardiolas kommende tropper.

– Tror du, han har en klausul i hans kontrakt? For jeg er rimelig sikker på, at han ikke skrev under for at overtage et Europa League-hold, siger Shearer spydigt til Match Of The Day og fortsætter:

– Han har skrevet under for at overtage et Champions League-hold, og der er stor fare for, at Manchester City ikke kommer til at være med i den turnering næste år.

Manchester City ligger lige nu placeret på fjerdepladsen i Premier League, blot ét point over både West Ham og Manchester United.

INGEN KOMMENTARER