Jamie Carragher langer ud: Italiensk duo er de værste signings, Liverpool har...

Jamie Carragher langer ud: Italiensk duo er de værste signings, Liverpool har lavet

1375
0
DEL

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher mener, at Mario Balotelli og Alberto Aquilani er de to værste handler, som Liverpool nogensinde har lavet. 

Hverken Mario Balotelli eller Alberto Aquilani slog nogensinde til på Anfield, og det nærer den tidligere forsvarsklippe, Jamie Carragher.

Alberto Aquilani fik sin tid i Liverpool ødelagt af en række skader, mens Aquilanis landsmand, Mario Balotelli, blev kritiseret hårdt for sine manglende mål for klubben.

Aquilani er solgt videre, mens Mario Balotelli er udlejet og derfor stadig spøger i Liverpool-kulissen. Men til trods for at ingen af de to italienere er i klubben på nuværende tidspunkt, så har de stadig gjort et indtryk. Negativt, vel at mærke.

– Der er lavet ret mange dårlige (transferkøb, red.), siger Jamie Carragher til Daily Mail.

– Alberto Aquilani må være en af dem. Vi brugte mange penge på ham. Da vi underskrev med ham, var han skadet. Da vi solgte ham, var han skadet. Jeg kan ikke huske, at han på noget tidpunkt ikke har været skadet.

Læs også: Keane om Hazards halvlegsstunt: Chokerende

Udover Aquilani er også Mario Balotelli på Carraghers top-2 over dårlige Liverpool-signings, og Carragher har i den forbindelse en bøn til den sprudlende økonomi i østen.

– Jeg kan slet ikke fatte, at vi skrev under med Mario Balotelli, siger Jamie Carragher.

– Det, der er med Balotelli, er, at folk altid siger, at problemet med ham ligger i hans adfærd uden for banen, men hvis han bare leverede på banen, ville jeg være ligeglad med det andet. Folk fortæller mig, at han har talent, men jeg kan ikke huske, at han har spillet en god kamp.

– Jeg beder til, at med alle de penge der er i den kinesiske superliga, at der er nogle dér, der vil købe ham fri efter hans lejeaftale med AC Milan. Jeg tror ikke på, at der er nogle klubber i Premier League, der vil have ham, afslutter Jamie Carragher.

INGEN KOMMENTARER