Newcastle desperate: Vil hente dyr United-reserve

Newcastle desperate: Vil hente dyr United-reserve

1089
0
DEL

Newcastle viser desperation, efter det i går blev bekræftet, at klubbens førstemålmand Tim Krul må se med fra tribunen resten af sæsonen. Nordenglænderne undersøger muligheden for at tilknytte Manchester Uniteds Victor Valdes.

Mandag morgen gik chokbølger gennem Newcastle-lejren, da det blev bekræftet, at Tim Krul misser resten af sæsonen som følge af en skade, han pådrog sig i weekendens landskamp.

Straks måtte Newcastle tilbagekalde den unge Freddie Woodman fra sit lejeophold i Crawley, fordi andenmålmand Karl Darlow også sidder uden for med en skade.

Nu er Newcastle dog klar til at gå skridtet videre og hente en førsteholdsmålmand med den fornødne kvalitet, og til den opgave har de udset sig Manchester Uniteds Victor Valdes, der er ude i kulden hos den stolte traditionsklub.

Tabloidavisen Daily Star bringer historien om, at Newcastle-manager Steve McClaren vil forsøge at hente den spanske målvogter til januar, men avisen mener samtidig at vide, at Louis van Gaal ikke ønsker at sælge til en anden klub i Premier League.

INGEN KOMMENTARER